WELKOM

BRASSERIE
BIJ PUUR

MEET, GREET & EAT

Een sfeervol trefpunt op een onverwachte plek. Dat is “Bij Puur”. In het hart van een bedrijven- en kantorenterrein De Run in Veldhoven.

U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, heerlijke gezonde lunch of een gezellige borrel. Maar we bieden nog veel meer! Wat te denken voor een lunch bij u thuis of op locatie gebracht, een waanzinnige barbecue geheel in stijl of
het verzorgen van uw bedrijfs- of prive feest. We denken graag met u mee, waarbij we u beloven dat we u zo veel als mogelijk zullen ontzorgen. 

 

Welkom bij PUUR!

LUNCH

TAKE AWAY

DELIVERY

CATERING

VERGADERING

FEESTJE

BORREL

PUUR GEMAK!

Thuis en op locatie verzorgen wij van ontbijt tot avondeten. Van verrassingen op de werkplek, tot pakketten voor de teamspirit!

GEMAKKELIJK BESTELLEN? BIJ PUUR BELLEN!

Bel 040 - 240 20 02 of mail naar info@bijpuur.nl

PUUR GENIETEN

De naam “Bij PUUR” past ons ook echt. Alles ademt bij ons natuur, echtheid en eenvoud uit. De gewone dingen bijzonder goed doen: daar gaan we voor. En onze keuken werkt alleen met gezonde, regionale, eerlijke producten. 

En het belangrijkste hierin zijn wel onze mensen. Die zijn niet alleen PUUR, maar houden ervan om u als gast te laten genieten. Veel van onze medewerkers doen onder begeleiding werkervaring op bij Puur. Zij leren bij ons het ritme van een baan kennen en bouwen ervaring op zodat hun rugtas goed gevuld is voor de toekomst en wat ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt geeft. 

We zijn heel erg trots op ons team wat dagelijks voor u klaar staat. 

Geniet, en wees welkom!
Namens Team ‘Bij PUUR’

CONTACT

Brasserie Bij Puur
De Run 1131
5503 LB Veldhoven
Tel: 040 240 20 02
brasserie@bijpuur.nl